1 adet büyük boy kereviz
1 adet orta boy elma (varsa ekşi yeşil elma)
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz (isteğe göre)
4–5 yemek kaşığı yoğurt (süzmede olabilir)
4–5 yemek kaşığı mayonez
1–2 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
Kerevizi ve elmayı rendeleyin.Kerevizin kararmaması için üzerine yarım limon suyunu ve tuzu ekleyerek ovun. üzerine rendelediğiniz elma, yoğurt, mayonez ve sarımsağı ilave edip, karıştırın,servis tabağının ortasına koyup etrafını ince portakal dilimleri ile süsleyin...Servis yaparken her dilimin üzerine 2 kaşık salatadan koyarak servis yapın.
11 Kasım 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder