- 1 küçük kutu Meksika fasulye konservesi
- 1 küçük kutu haşlanmış mısır konservesi
- 7-8 adet kurutulmuş domates
- 6 sap taze soğan
- dereotu
- taze nane
- 1 çorba kaşığı nar ekişisi
- zeytinyağı
- tuz
Fasulyeleri ve mısırları süzgeçte iyice yıkayıp bir müddet suyunun süzülmesi için bekletiyoruz. Sonra bir kabın içine alıp ince ince doğranmış yeşillikleri ve biraz sıcak suda bekletilip şerit şeklinde doğranmış kurutulmuş domatesleri ekleyerek üzerine nar ekşili , zeytinyağlı ve tuzlu sosu ekip karıştırarak servise hazır hale getiriyoruz.
Afiyet olsun:)
11 Kasım 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder